Det naturliga svenska valet

Vi är ett svensk företag med lång erfarenhet av att utveckla och distribuera salta produkter. Våra produkter tillverkas i Falkenberg av det finaste och renaste bergsaltet, som bryts i gamla saltgruvor. Vi drivs av att sprida kunskap och få fler att upptäcka salt.

Alla våra saltstensprodukter är producerade för att leva upp till alla kvalitetskrav och klara tuffa väderförhållanden. Vi är certifierade enligt GMP+.

Privatpersoner, lantbrukare och företagare, som vill göra medvetna val. Den gemensamma nämnaren är ambitionen att göra skillnad både för miljön och för skötseln av djur, fastigheter och vägarna. ​

Salt med omtanke är vår passion.​

Vår historia

SP är varumärket för våra saltstenar, fodersalt, gatusalt. SP Besal är också en viktigt produkt för gödning av sockerbetor. Salinity AB tidigare Ab Hanson & Möhring är ett svenskt företag sedan 1830, salt är något vi har arbetat med hela tiden och kan kalla oss experter på salt. Vi levererar salt till livsmedel, industri, vatten, vägar och så till lantbruket.

I fabriken i Falkenberg tillverkar vi de mesta produkterna och kan med stolthet säga att våra saltstenar t.ex är svenskproducerade.

Följ oss på instagram

@spsaltaprodukter